Fórum

Új posztok

Idézés

Lehet, hogy simán csak nyaralnak a blog gazdái, főleg Betti, de ha nem, akkor nem lehet gyakrabban posztokat írni? Vagy itt is beköszöntött az uborkaszezon? 😉

 

Idézés

Szia!

Bettiről tudok csak. Ő tényleg külföldön van még 1 hétig, nem tudta hogy nem lesz nete.

K

Idézés

Köszönöm a választ. Várom az új posztokat!  😉

 

Idézés

Három hete már, hogy teljes hullaszag van ezen a blogon.

Kissé gyanús, hogy valaki hetekre külföldre utazik minden előzetes bejelentés nélkül. Aztán meg nincs net még annyi időre sem, hogy legalább 3 sort idepötyögjön, hogy megvagyok, majd jövök hamarosan. Ne adj isten egy előre bekészített posztot beélesít. Hát hol van olyan ország, ahol nem lehet egy kis ingyen WiFi-t találni?

Ennyire nem lehet magára hagyni egy ilyen jól indult blogot. Az a helyzet, hogy tetszik vagy nem, de az oldal beindításával egyfajta felelősséget is vállalt a bloggazda egy rászoruló közösség iránt. Ezek az emberek joggal érezhetik úgy, hogy cserben hagyták őket.

Titokban izgulok kicsit, hogy nem-e más van a háttérben. Ugye nem?

M3

Idézés

Kedves M3,

Körülbelül 5 órája landolt a gépem, egy olyan külföldi útról, amiről tudtam, hogy el fogok utazni.

Előzetes bejelentés nélkül?

Már meg ne haragudj, de nem gondolom, hogy be kéne jelentenem, ha elmegyek nyaralni.

Találhattam volna wifit kávézóban ez biztos, de nem is kerestem különösebben, mert másfél hétig munka ügyben voltam, ekkor időm sem volt, utána meg sűrűn szégyellve magam élveztem a megérdemelt pihenésem.

Miután megérkeztem, holnap lesz új poszt.

A számon kérő stílussal viszont szépen megkérlek, most először, és utoljára kommentelj ezen a blogon, mert többet nem fogsz kommentelni. Nem hagyok senkit magára, de nem tartozok beszámolóval sem úgy gondolom, kaptatok infót róla, hogy külföldön vagyok.

Betti

 

Idézés

"minden előzetes bejelentés nélkül"

Miért tartozik bejelentéssel, vagy akár magyarázattal? Kinek? Szerintem mind nagyon sokat kaptunk Bettitől, és ettől a blogtól, hálátlannak és udvariatlannak tartom az ilyen számonkérést. Nyár van, mindenki pihen és uborkaszezonozik, a bloggerína is megteheti, sőt jól is teszi!

 

Idézés

Elnézést kérek mindenkitől, de főleg Bettitől a számonkérő és udvariatlan stílusért.

Az a helyzet, hogy nagyon szorítok itt mindenkinek, hogy jól alakuljanak az ügyei. Naponta lestem a blogot, és nem tudtam elképzelni, hogy mi történhetett, hogy egyszerre csak elzárták a csapot. Elragadtattam magam.

Valóban mindenki azt csinál, amit akar. Ugyanakkor én bejelentettem volna a nyári szünetet, ezt a véleményemet fenntartom.

M3

Megosztás: